Biofood
BIOFOOD gebruikt in haar producten 100% natuurlijke grondstoffen. Er wordt o.a. gebruikt gemaakt van (veilig) scharrelvlees en smaakvolle natuurkruiden. De grondstoffen die Biofood gebruikt in haar producten voldoen aan het GROEN-garantie label welke Biofood hanteert voor haar producten. De kwaliteit en natuurzuiverheidworden hierdoor gegarandeerd.

De biologische hondebrok van Biofood Ecofood genoemd, is hoogwaardige volledige natuurzuivere hondenvoeding. Deze delicatesse voor honden is een exclusieve brok. De Ecofood brok is veterinair en nutritioneel vaak de oplossing voor lichaamsproblemen bij honden. Tevens aanbevolen bij honden die herstellende zijn van ziekte, zwangerschap of operatie.

PUUR NATUURPuur Natuur
Ieder dier is wel eens niet lekker. Van kleine kwaaltjes die u zelf op kunt lossen tot ernstige aandoeningen waarbij een bezoek aan de dierenarts onvermijdelijk is. De PUUR Serie biedt u de mogelijkheid om de gezondheid van uw dier te ondersteunen. De PUUR poeder- en kruidensupplementen bevatten alleen werkzame bestanddelen en geen overbodige vulstoffen. PUUR Serie is zowel hond, kat als paard en pony

Producten
terug
Designed by Roderick Madna
© Rumako 2011